Aitoja makuja-tiedotuslehti 2018

Aikataulut ja materiaalin toimitus

 

 

 

 

 

Toimitus ottaa valmiiden juttujen lisäksi mielellään vastaan myös juttuvinkkejä.
Ota yhteyttä: heidi.valtari@utu.fi tai paivi.toyli@utu.fi

Lehden sisältö

Aitoja makuja – tiedotuslehti kertoo elintarvikealan kehittämistyöstä. Lehti palvelee eri puolella Suomea olevia elintarvikealan toimijoita ja yrityksiä kertomalla valtakunnan tason asioista, välittämällä tietoa maakunnissa tehtävästä työstä sekä muista elintarvikealan kehittäjiä kiinnostavista teemoista. Erityisenä tavoitteena on viestiä kattavasti ruoka-alan pienyrittäjyyteen ja lähiruokaan liittyvistä asioista.

Maakunnista toivotaan kuulumisia, innostavia esimerkkejä, hyviä käytäntöjä sekä kehittämistyön tulevaisuuden suunnitelmia. Yksittäiset henkilöhaastattelut ja yrittäjäesimerkit ovat myös tervetulleita. Lehti tiedottaa myös valtakunnan tason ajankohtaisista asioista, tutkimuksesta sekä innovaatioista meiltä ja muualta.

Vinkkejä kirjoittajalle ja kuvaajalle

Mediakortti