Uutiset

214 tilaa avasi ovensa valtakunnallisena Osta tilalta! -päivänä

894Lukenut

Neljäs Osta tilalta! -päivä tutustutti taas kiinnostuneita kävijöitä oman alueen tiloihin ja niiden tuotteisiin. Ensi vuonna Osta tilalta! -päivää juhlitaan lauantaina 12. syyskuuta.

Maaseutuyrittäjiä, tiloja ja lähiruokaa kuluttajille tutuksi tekevä Osta tilalta! päivän aikana kiinnostuneet vierailijat pääsivät näkemään muun muassa tilojen koneita ja eläimiä sekä tekemään maukkaita ostoksia. Monissa kohteissa tarjolla oli myös erilaisia elämyksiä, kuten lypsämisen kokeilua ja laidunkävelyitä.

Osta tilalta! -tapahtumapäivän aikana kävijöiden on mahdollisuus suunnitella oma reitti kiinnostaviin kohteisiin ostatilalta.fi-sivuston kartan avulla. Myös tänä vuonna järjestettiin lisäksi yhteisiä bussiretkiä tiloille muun muassa SILMU ry:n toimesta.

Palautekyselyn (76 tilaa vastasi) mukaan 77 % tiloista kertoi kävijämäärän vastanneen hyvin tai erittäin hyvin heidän odotuksiaan. Koko palautekysely on julkaistu osoitteessa: www.ostatilalta.fi/materiaalit

Viides valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä järjestetään 12.9.2020. Ilmoittautuminen avautuu keväällä. Seuraa Facebookista tai Instagramista @ostatilalta.