Uutiset

Ruoka-alan tulevia tapahtumia

247Lukenut

Vuosi on kääntymässä loppupuolelle, mutta vielä on monipuolisesti tarjolla ruoka-alan tilaisuuksia marras-joulukuussa. Kannattaakin käydä kurkkaamassa Aitoja makuja -tapahtumakalenteria.

Pikkuhiljaa katseet kääntyy myös ensi vuoteen. Jos haluat, että oma tilaisuutesi lisätään kalenteriin, niin laita tiedot paivi.toyli@utu.fi.


Osaajien Ruoka-Suomi pureutuu ajankohtaisiin näkökulmiin

Ruoka-alaan liittyen on viime aikoina noussut entistä useammin esiin, miten alalle riittää työvoimaa ja miten vastataan alalla toimivien ja sille haluavien koulutus- ja osaamistarpeisiin. Osaajien Ruoka-Suomi -teemaseminaarissa kuullaan, millaisin toimin muuttuvaan toimintaympäristöön vastataan muun muassa kaupan, ruokapalveluiden ja yritysten suunnasta, ja millaisia näkymiä tehdyt selvitykset ja ennakointityö antavat. Omistajanvaihdokset ja osatyökykyisyys ovat osa ratkaisujen palettia. Lisäksi julkistetaan elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin tuloksia sekä luonnontuotealan toimialaraportin antia.

Teemaseminaarin järjestävät yhteistyössä valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke, työ- ja elinkeinoministeriö Toimialapalvelut ja maa- ja metsätalousministeriö.

Ohjelma aitojamakuja.fi -kalenterissa  ja ilmoittautuminen 5.12. mennessä https://ty.fi/vuosiseminaari-1312.


Aitoja makuja -lehti ilmestyy vuonna 2023 viisi kertaa: 15.2., 19.4., 14.6., 20.9. ja 22.11.

Aitoja makuja -lehti toivottaa herkullista ja hyvää joulua!