Uutiset

Ruoka-alan tulevia tapahtumia

263Lukenut

Syksy näyttää aktiiviselta ruoka-alan toiminnan näkökulmasta. Ruoka-alan yrittäjille suunnattuja tilaisuuksia järjestetään eri puolilla Suomea ja verkkovälitteisesti liittyen muun muassa tuotekehitykseen, kansainvälistymiseen, vastuullisuuteen. Monipuolisesti on tarjolla myös seminaareja esimerkiksi elintarvikeinnovaatioihin, kasviproteiineihin ja luomuun liittyen. Kalenteriin lisätään uusia tilaisuuksia koko ajan, joten seuraa Aitoja makuja -tapahtumakalenteria säännöllisesti.

Jos haluat, että oma tilaisuutesi lisätään kalenteriin, niin laita tiedot paivi.toyli@utu.fi.


Ennakkotieto – laita kalenteriin 13.12.

Jo perinteiseksi muodostunut ruoka-alan valtakunnallinen seminaari järjestetään Lucian päivänä 13.12. Helsingin Pasilassa. Osaajien Ruoka-Suomi -seminaarissa  keskitytään elintarvikealan työvoimaan, koulutus- ja osaamistarpeisiin sekä toimialan muutoksiin niin yrityksen kuin alan toimijoiden näkökulmista. Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin tuloksia. Lisätietoja lokakuussa.