Uutiset

Ruoka-alalla ajankohtaista -miniseminaari 17.12.2018

24Lukenut

Ajankohtaisseminaarissa esitellään uutta tietoa maatilojen kehitysnäkymistä ja Suomi syö -tutkimuksesta. Kummassakin esityksessä keskitytään erityisesti lähi- ja luomuruoan näkökulmaan. Toisena kokonaisuutena kuullaan maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta toteutettujen luomu- ja lähiruokaohjelmien arvioinnin tuloksista, joiden pohjalta ko. ohjelmia päivitetään ja toteutetaan jatkossa. Yrittäjäpuheenvuoron pitää Simo Larmo Birkkalan tilalta.

Miniseminaari on suunnattu ruokasektorin toimijoille, yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Tilaisuus lähetetään reaaliaikaisesti myös verkossa ja puheenvuorot nauhoitetaan jälkikäteen katsottaviksi ja käytettäviksi.

Miniseminaari klo 12 – 14, puheenjohtajana Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö

Tilaisuuden avaus
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus

Maatilojen kehitysnäkymät
Anne Kallinen, TNS Kantar

Suomi syö -tutkimuksen tuloksia
Merja Lintunen, Taloustutkimus

Lähiruoka- ja luomuohjelmien arvioinnin tulokset
Tommi Ålander, TK-Eval

Birkkalan speltin kasvutarina – Lisäpotkua hankkeella?
Simo Larmo, Birkkalan tila

Aika: 17.12.2018 klo 12.00-14.00 (kahvitarjoilu klo 11.30 lähtien)
Paikka: Opastinsilta 12, Helsinki, pieni auditorio
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 7.12.2018 mennessä http://ty.fi/ruokaminiseminaari17122018

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja ennen tilaisuutta. Muistathan ilmoittautua myös verkkolähetykseen.

Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät:
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke sekä maa- ja metsätalousministeriö.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Päivi Töyli
paivi.toyli@utu.fi
Turun yliopiston Brahea-keskus

Kehittämispäällikkö Heidi Valtari
heidi.valtari@utu.fi
Turun yliopiston Brahea-keskus