Joulukuussakin on tarjolla monia ruoka-alan tilaisuuksia ja pikkuhiljaa käännetään katseet myös ensi vuoteen. Kannattaakin seurata Aitoja makuja -tapahtumakalenteria säännöllisesti. Jos haluat, että oma tilaisuutesi lisätään kalenteriin, niin laita tiedot paivi.toyli@utu.fi.
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen ja TEM Toimialapalveluiden yhteinen Kuluttajaa kuunnellen – Ruoka- ja luonnontuotealan vuosiseminaariin pääsee osallistumaan verkon välityksellä. Ilmoittaudu 3.12. mennessä, niin saat osallistumislinkin.
Tulossa keväällä
Valtakunnallisessa ruoka-alan opiskelijoiden ja elintarvikeyritysten yhteistyötä on toteutettu muutamissa maakunnissa ”Yhdessä opitaan” -hengessä. Tammikuun 27. päivän webinaarissa kuullaan kokemuksia erilaisista toteutuksista niin opiskelijoiden, opettajien, yrittäjien kuin kehittäjän näkökulmasta.
Tutustu teemaan liittyviin Aitoja makuja -lehden juttuihin
- Likis lähiruokatapahtuma- Loistava oppimisympäristö
- Ruoan reitti ja lähiruoka tutuksi ruoka-alalle opiskelevilel Lähiruokakarnevaaleilla
- Yritykset kohtaavat ruoka-alan opiskelijoita useissa syksyn kilpailuissa ja tapahtumissa
Aitoja makuja -lehti toivottaa herkullista ja hyvää joulua!