Aitoja makuja -lehti
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Maakunnista
  • Yhteistyöesimerkkejä
  • Vieraskynä
  • Uutiset
Aitoja makuja -lehti
Aitoja makuja -lehti
  • Kategoriat
    • Etusivu
    • Artikkelit
    • Maakunnista
    • Yhteistyöesimerkkejä
    • Uutiset
    • Vieraskynä
  • Lehdet
    • Lehti 2/2022
    • Lehti 1/2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Maakunnista
  • Yhteistyöesimerkkejä
  • Vieraskynä
  • Uutiset
KotiUutisetLehden lukijakysely
Uutiset

Lehden lukijakysely

1.12.2021
Julkaistu joulu. 01, 2021 at 10:26 am
230Lukenut

Aitoja makuja -lehti on ilmestynyt verkkolehtenä vuodesta 2018 lähtien. Nyt haluamme kuulla palautettasi ja mahdollisia kehitysideoita lehden sisällöksi tuleville vuosille. Vuonna 2022 lehti ilmestyy viisi kertaa.

Vastaa lyhyeen lukijakyselyyn vuoden 2021 loppuun mennessä https://ty.fi/lukijakysely2021.

Haluatko tiedon lehden ilmestymisestä sähköpostiisi? Jätä yhteystietosi http://ty.fi/aitojamakujalehti.

Jaa FacebookissaJaa Twitterissä
Aiempi artikkeli

Ruoka-alan tulevia tapahtumia

Seuraava artikkeli

Luontoyrittäjyyden tunnustuspalkinnot jaettiin Luonnontuotepäivillä

Muita artikkeleita

Luonnontuotealan hankeväki kokoontuu säännöllisesti verkossa – tarjolla tietoa ja vertaistukea

8.6.2022
Uutiset

Ruoka-alan yrittäjyyteen ilmaista opetusta Uudellamaalla

8.6.2022

Luonnon päivä luomutiloilla 27.8.2022

8.6.2022
Uutiset

Lähiruokapäivänä 10.9.2022 juhlistetaan ruoantuotantoa ja koetaan elämyksiä

8.6.2022

Ruoka-alan tulevia tilaisuuksia

8.6.2022
Uutiset

Vuoden lähiruokateko -palkinto, yleisön suosikki ja elämäntyöpalkinnon kunniamaininta jaettiin Lähiruoka & luomu-messuilla

13.4.2022

Aitoja makuja lehti:

Aitoja makuja -tiedotuslehti kertoo elintarvikealan kehittämistyöstä. Lehti ilmestyy vuonna 2022 viisi kertaa verkkolehtenä.

Mediakortti TÄSTÄ

Tietoa kirjoittajalle TÄSTÄ

Tietosuojaseloste TÄSTÄ

ISSN 2343-3736

Ruokasektorin koordinaation, Turun yliopiston, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin, ProLuomun ja MMM:n logot

Avainsanat

aluetalous ammattikeittiöt artesaani brändi digitalisaatio elintarviketuotanto hanke ilmastonmuutos jalostus julkaisu julkiset hankinnat kansainvälisyys kasvu kehittäminen kestävä kehitys kiertotalous kilpailu koulutus kuluttajat logistiikka luomu luonnontuotteet lähiruoka markkinointi myyntikanavat pakkaukset REKO ruokahävikki ruokajärjestelmä ruokaketju ruokamatkailu ruokapalvelut selvitys sovellus suoramyynti tapahtumat tuotekehitys tuottajat tutkijat vastuullisuus verkosto vienti viestintä yhteistyö yrittäjä

Toteuttanut: Turun yliopiston Brahea-keskus