Aitoja makuja -lehti
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Maakunnista
  • Yhteistyöesimerkkejä
  • Vieraskynä
  • Uutiset
Aitoja makuja -lehti
Aitoja makuja -lehti
  • Kategoriat
    • Etusivu
    • Artikkelit
    • Maakunnista
    • Yhteistyöesimerkkejä
    • Uutiset
    • Vieraskynä
  • Lehdet
    • Lehti 5/2023
    • Lehti 4/2023
    • Lehti 3/2023
    • Lehti 2/2023
    • Lehti 1/2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Maakunnista
  • Yhteistyöesimerkkejä
  • Vieraskynä
  • Uutiset
KotiUutisetKesäkuussa juhlaseminaari Suomussalmella
Uutiset

Kesäkuussa juhlaseminaari Suomussalmella

8.6.2018
Julkaistu kesä. 08, 2018 at 7:00 am
808Lukenut

Yhdistys juhlistaa 25-vuotista taivaltaan kaikille avoimella seminaarilla. Tilaisuudessa kuullaan Ruoka 2030 -ohjelman tavoitteista, viitoitetaan luonnontuotealan kehitystä sekä elintarvikealan tulevaisuuden näkymiä.

Seminaarin ohjelma: http://www.arktisetaromit.fi/binary/file/-/fid/3666

Avainsanat:tapahtumat
Jaa FacebookissaJaa Twitterissä
Aiempi artikkeli

Kasvua näkyvissä

Seuraava artikkeli

Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät Varsinais-Suomessa

Muita artikkeleita

Artikkelit

Luonnontuotepäivillä esillä alan liiketoiminnan kasvu ja vastuullisuus

22.11.2023
ArtikkelitKansi

Kilpailujen kautta ruoka-alan ammattitaito esille

22.11.2023
Uutiset

Artesaaniruoan SM-kilpailujen 2023 satoa

22.11.2023
Uutiset

Muutosjoustavuuspolku vahvistaa yrityksien muutoskyvykkyyttä

22.11.2023
Uutiset

Ruoka-alan tulevia tapahtumia

22.11.2023
Maakunnista

InnoFood keräsi Seinäjoelle kansainvälisiä ruoka-alan asiantuntijoita

20.9.2023

Aitoja makuja lehti:

Aitoja makuja -tiedotuslehti kertoo elintarvikealan kehittämistyöstä. Lehti ilmestyy vuonna 2023 viisi kertaa verkkolehtenä.

Mediakortti TÄSTÄ

Tietoa kirjoittajalle TÄSTÄ

Tietosuojaseloste TÄSTÄ

ISSN 2343-3736

Avainsanat

ammattikeittiöt artesaani brändi digitalisaatio elintarviketuotanto hanke jalostus julkaisu julkiset hankinnat kansainvälisyys kasviproteiini kasvu kehittäminen kestävä kehitys kiertotalous kilpailu koulutus kuluttajat luomu luonnontuotteet lähiruoka markkinointi messut myyntikanavat nimisuoja pakkaukset REKO ruokahävikki ruokajärjestelmä ruokaketju ruokamatkailu ruokapalvelut selvitys sovellus suoramyynti tapahtumat tuotekehitys tuottajat tutkijat vastuullisuus verkosto vienti viestintä yhteistyö yrittäjä

Toteuttanut: Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti