Uutiset

Eteläisen Suomen hanketreffit 12.4.2018

1.06TLukenut

Lähiruokakoordinaatio kutsuu ruoka-alan hankkeita hanketreffeille 12.4.2018 klo 12 – 15 Helsingin Messukeskuksen Kokoustamoon, seminaaritilaan 204-205. Tilaisuus on maksuton. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Lähiruoka & Luomu-messujen kanssa (https://kevatmessut.messukeskus.com/messuilla/luomulahiruoka/) ja klo 10 julkistetaan myös vuoden 2018 lähiruokateko. Hanketreffien osallistujat pääsevät seuraamaan myös näitä tapahtumia.

Sisäänkäynti: Eteläinen, os. Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Huomioi sisäänkäyntiosoite, sillä Hotelli Holiday Inn on suljettuna korjaustöiden vuoksi. Kokoustila sijaitsee 2. kerroksessa. Lähin pysäköinti Kokoustamon pysäköintialueella osoitteessa Ratamestarinkatu 13 tai Messukeskuksen Pysäköintitalossa.

PÄIVÄN SISÄLTÖ
Päivän tavoitteena on tukea lähiruokaan liittyvien kehittämiskäytäntöjen leviämistä, toimijoiden vuorovaikutusta, kokemusten vaihtoa ja uusien hankeideoiden syntymistä verkottumalla muiden alan kehittäjien kanssa.

KENELLE
Eteläisen Suomen hanketreffit ovat erityisesti suunnattu uusmaalaisille, varsinaissuomalaisille, hämäläisille, kaakkoissuomalaisille sekä eteläsavolaisille hankkeille. Myös muut ovat tervetulleita!

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 1.4.2018 http://ty.fi/hanketreffit1204

OHJELMA
Klo 12 Tervetuloa
Klo 12.10 Virittäytymispuheenvuoro
Ravintolan ja ruoka-alan pienyrityksen yhteistyö – menestyksen liidit sekä kokemuksia ja vinkkejä kehitystyölle
Toimitusjohtaja Suvi Widgrén, Egg International Oy
Klo 12.50 Yhdessä ideointia ja verkottumista
Fasilitoija Hilkka Heikkilä, JAMK
Klo 15 Mahdollisuus jatkaa vapaata keskustelua ja tutustumista klo 16 asti

Lisätietoja
Päivi Töyli, paivi.toyli@utu.fi ja
Heidi Valtari, heidi.valtari@utu.fi