Aitoja makuja -lehti
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Vieraskynä
  • Uutiset
  • Maakunnista
Aitoja makuja -lehti
Aitoja makuja -lehti
  • Kategoriat
    • Etusivu
    • Artikkelit
    • Vieraskynä
    • Maakunnista
    • Uutiset
  • Lehdet
    • Lehti 6/2020
    • Lehti 5/2020
    • Lehti 4/2020
    • Lehti 3/2020
    • Lehti 2/2020
    • Lehti 1/2020
    • 2019
    • 2018
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Vieraskynä
  • Uutiset
  • Maakunnista
KotiUutisetRuoka-alan tulevia tilaisuuksia
Uutiset

Ruoka-alan tulevia tilaisuuksia

11.3.2020
Julkaistu maalis. 11, 2020 at 10:07 am
178Lukenut

Maaliskuussa on monenlaisia ruoka-alaan liittyviä tilaisuuksia eri puolilla Suomea. Tutustu tarkemmin tarjontaan Aitoja makuja -tapahtumakalenterissa. Jos haluat, että oma tilaisuutesi lisätään kalenteriin, niin laita tiedot paivi.toyli@utu.fi

Avainsanat:tapahtumat
Jaa FacebookissaJaa Twitterissä
Aiempi artikkeli

Lähiruokapäivänä herkuteltiin muun muassa lähikeitolla ja kaalilaatikolla Satakunnan kouluissa

Seuraava artikkeli

Tulossa tutkittua tietoa ammattikeittiöistä

Muita artikkeleita

PuroNetti auttaa elintarvikealaa kasvamaan verkostoitumisen avulla

2.12.2020
Uutiset

Kuulumisia European Region of Gastronomy Kuopio Region 2020-21 -tapahtumista

2.12.2020
Uutiset

Vuoden 2020 Osta tilalta! -päivän palautekyselyn antia

2.12.2020

Luonnontuotepäivillä jaettiin palkinnot Vuoden luontoyritykselle ja Vuoden luonnontuotetoimijalle

2.12.2020

Luomupäivillä palkittiin Vuoden Luomuyritys ja Vuoden Luomutuote

2.12.2020

Ruoka-alan uusia tapahtumia

2.12.2020

Aitoja makuja lehti:

Aitoja makuja -tiedotuslehti kertoo elintarvikealan kehittämistyöstä. Lehti ilmestyy vuonna 2020 kuusi kertaa verkkolehtenä.

Mediakortti TÄSTÄ

Tietoa kirjoittajalle TÄSTÄ

Tietosuojaseloste TÄSTÄ

ISSN 2343-3736

Avainsanat

aluetalous ammattikeittiöt artesaani brändi digitalisaatio elintarviketuotanto hanke ilmastonmuutos julkaisu julkiset hankinnat kansainvälisyys kasviproteiini kasvu kehittäminen kestävä kehitys kiertotalous kilpailu koulutus kuluttajat logistiikka luomu luonnontuotteet lähiruoka markkinointi messut myyntikanavat pakkaukset REKO ruokahävikki ruokaketju ruokamatkailu ruokapalvelut selvitys suoramyynti tapahtumat tuotekehitys tuottajat tutkijat vastuullisuus verkosto vienti viestintä vähittäiskauppa yhteistyö yrittäjä

Toteuttanut: Turun yliopiston Brahea-keskus