Laita kalenteriin! Ruoka-alan uudet mahdollisuudet -seminaari 29.11.
Jo perinteiseksi muodostunut ruoka-alan valtakunnallinen seminaari järjestetään Helsingin Pasilassa. Ruoka-alan uudet mahdollisuudet -seminaarissa keskitytään TKI-näkökulmiin, innovaatioiden rahoitusmahdollisuuksiin ja yritysten muutosjoustavuuteen varautumisen näkökulmasta. Lisätietoja päivitetään tapahtumakalenteriin lokakuussa.
Syksyllä järjestetään monenlaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Ruoka-alan yrittäjille ja alan toimijaverkostolle on tarjolla muun muassa työpajoja, seminaareja ja webinaareja eri puolilla Suomea. Myös ajankohtaista tutkimustietoa esitellään.
Jo useamman vuoden ajan näihin aikoihin on järjestetty Luomuelintarvikepäivä, Artesaaniruoan SM-kilpailut, Luonnontuotepäivät ja Luomupäivät. Näistä kaikista löytyy lisätietoja Aitoja makuja -tapahtumakalenterista. Kalenteriin lisätään uusia tilaisuuksia koko ajan. Jos haluat, että oma tilaisuutesi lisätään kalenteriin, niin laita tiedot paivi.toyli@helsinki.fi.