Artikkelit

Osta tilalta! -päivä jälleen syksyllä 14.9.2019

1.06TLukenut

Neljättä kertaa järjestettävä valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä ja Makumatka maalle -päivä kutsuvat tutustumaan oman lähialueen maaseutuyrityksiin, tiloihin ja tuottajiin. Viime vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 200 ruoan tuottajaa ja tiloilla on vieraillut tuhansia kiinnostuneita kuluttajia.

Tarkoituksena on mahdollistaa kuluttajien ja tuottajien kohtaaminen kasvotusten sekä tehdä tutuksi ruoantuotantoa, tilojen elämää ja tarjota mukavia kokemuksia. Päivään mahtuu monenlaista mukavaa; muun muassa lähituotteiden suoramyyntiä, hyvää ruokaa ja elämyksiä aina perunannostosta poniratsastukseen.

Miten mukaan?

Ruoan ja muiden maaseudun tuotteiden tuottajat, kotipuutarhurit, maaseudun matkailuyritykset ja esimerkiksi kalastajat voivat ilmoittautua mukaan https://ostatilalta.fi -sivustolla. Ilmoittautuminen on maksutonta.

Tapahtumasivustolta kävijät löytävät helposti kaikki mukaan ilmoittautuneet tilat. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja jatkuu tapahtumapäivään 14.9.2019 saakka. Mitä aiemmin päättää osallistua, sitä laajemmin ehtii markkinoida ja valmistautua tapahtumaan. Ajoissa ilmoittautuneita tiloja nostetaan myös Osta tilalta! Facebook ja Instagram -sivuilla tapahtuman valtakunnallisessa markkinoinnissa. Sivustolta löytyy paljon vinkkejä tapahtuman järjestämiseen.