Uutiset

Osta tilalta! -päivä 12.9.2020

539Lukenut

Valtakunnallinen tapahtumapäivä kutsuu viihtymään suomalaiselle maaseudulle ja tutustumaan ihaniin lähituotteisiin ja tuottajiin suoraan tiloilla! Mukana yli 170 kohdetta ympäri Suomea!

Tuoretta ja lähellä tuotettua lihaa, kasviksia ja kananmunia, herkullisia makuelämyksiä tilojen pop-up kahviloissa, poniajelua, elävää musiikkia ja vaikka mitä muuta! Osta tilalta! -päivä tarjoaa tänäkin vuonna koko perheelle hauskaa tekemistä 12. syyskuuta aamusta iltaan!

Pistäydyit sitten lähitilalla tai lähdit reissuun koko päiväksi, löydät osallistuvat tilat kätevästi kartalta osoitteessa ostatilalta.fi. Samassa osoitteessa yrittäjät voivat lähteä mukaan järjestämään päivää omalla tilallaan, puutarhassaan tai maaseutumatkailuyrityksessään. Osta tilalta! -päivä järjestetäänkin yhteistyössä Makumatka maalle -teemapäivän kanssa.

Viimeisimmät uutiset tapahtumapäivästä saa näppärästi @ostatilalta Facebookissa tai Instagramissa. Tiloilla koettuja elämyksiä pääsee jakamaan myös osallistumalla #elämystilalla -kuvakilpailuun 19. syyskuuta asti. Lisätietoja osoitteessa ostatilalta.fi/kuvakilpailu.

Otathan huomioon vierailusi yhteydessä tilan koronaan liittyvän ohjeistuksen! Lisätietoa ostatilalta.fi etusivulla.


Osta tilalta! -päivän järjestelyissä ovat mukana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 ja Maaseutuverkosto, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Ruokasektorin koordinaatiohanke, Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Martat, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto ja Finlands svenska 4H, Lomalaidun ry ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry.