Artikkelit

Etsitkö apukäsiä vientiin tai verkkokauppaan? Miit välittää työntekijöitä yritysten tarpeisiin

1.07TLukenut

Oikeanlaisen osaajan kanssa vienti käynnistyy sujuvammin. Uusi Miit Food Export Talents -rekrytointipalvelu välittää henkilöstöä viennin ja kansainvälistymisen tehtäviin.

Miit Food Export Talents vaudittaa elintarvikeyritysten pääsyä ulkomaan markkinoille. Palvelu välittää osaavaa työvoimaa ulkomaankaupan tehtäviin. Miit Food Export Talentsin avulla yritys voi myös hakea vuokratyövoimaa ja keikkatyöntekijöitä, jos se ei halua palkata omaa henkilöstöä.

Ruoan vienti vaatii erityisosaamista

Rekrytointi on investointi ja työllistyminen on taitolaji. Ruoan vienti vaatii erityisosaamista. Miit Food Export Talents auttaa onnistumaan asiassa. Palvelu varmistaa, että rekrytoinnissa tulevat huomioiduiksi ne erityisosaamisen vaatimukset, joita elintarvikkeiden vienti vaatii. Vähittäiskauppoihin pääsy ja foodservice-myyntikanavien avaaminen vaativat omaa osaamistaan. Nyt erityistä tietotaitoa tarvitaan myös ruoan verkkokauppamyynnin edistämiseen.

Kolme vaihtoehtoa rekrytointiin

Rekrytointipalvelu auttaa toisilleen sopivinta työnantajaa ja työntekijää löytämään toisensa. Yritys voi valita sopivan kolmesta rekrytointivaihtoehdosta, jotka ovat Miit Fast, Miit Flex ja Miit Prep.

Miit Fast on suorarekrytointi, joka sopii yritykselle, joka haluaa edetä maailmalle nopein askelin. Miit Flex on henkilöstövuokrauksen vaihtoehto, jolla yritys saa hankittua joustavasti henkilökuntaa muuttuviin tarpeisiin.

Miit Prep on rekrytointivalmennus, jossa yritys voi työllistää työttömän työnhakijan ELY:n tuella. Miit Prep valmennukseen sisältyy 1,5 kuukauden mittainen vientiosaamisen sparraus, johon sekä työhakija ja yritys voivat osallistua, sekä 3,5 kuukauden mittainen työssäoppiminen työnhakijalle. Miit Prep valmennuksen ajalta työnhakija saa työttömyysetuutta. Ensimmäinen rekrytointivalmennus käynnistyy keväällä 2021 ja siihen voivat hakea Uudenmaan alueen elintarvikeyritykset.

Uudenlaista lisäarvopalvelua elintarvikeyrityksille

Miit Food Export Talents -palvelussa yhdistyy kahden eri toimialan erikoisosaaminen yritysten hyödyksi uudella tapaa. Elintarviketoimialan tuntemuksen palveluun tuo Fennopromo Oy, joka on pitkän linjan elintarvikealan kehittäjä ja elintarvikeviennin tuntija. Rekrytoinneista vastaa aTalent Recruiting Oy, joka on kaupallisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Yhdessä nämä kaksi palveluntuottajaa varmistavat, että kansainvälistyvien elintarvikeyritysten henkilöstötarpeet kuullaan ja niihin vastataan oikealla tavalla.

Lue lisää www.miit.fi.

Teksti
Eeva-Liisa Lilja, Fennopromo Oy