Uutiset

Ruoka-alan tulevia tapahtumia

265Lukenut

Keväällä on paljon erilaisia ruoka-alan tilaisuuksia ympäri Suomea. Tarjolla on messutapahtumia ja paikallisia lähiruokatapahtumia, koulutusta ja seminaareja liittyen muun muassa kansainvälistymiseen ja kestävyyden huomioimiseen. Kalenteriin lisätään uusia tilaisuuksia koko ajan, joten seuraa Aitoja makuja -tapahtumakalenteria säännöllisesti.

Jos haluat, että oma tilaisuutesi lisätään kalenteriin, niin laita tiedot paivi.toyli@utu.fi.

 

 


Elintarviketeollisuuden vienti, digitaalisuus ja kestävä tulevaisuus -koulutukset ovat käynnissä

Jotpan kilpailuttamia koulutuksia toteutetaan eri organisaatioiden puitteissa eri puolilla Suomea ja verkkovälitteisesti:

Kannattaa seurata koulutusten osalta toteuttajaorganisaatioiden omaa viestintää.