Keväällä on paljon erilaisia ruoka-alan tilaisuuksia ympäri Suomea. Tarjolla on messutapahtumia ja paikallisia lähiruokatapahtumia, koulutusta ja seminaareja liittyen muun muassa kansainvälistymiseen ja kestävyyden huomioimiseen. Kalenteriin lisätään uusia tilaisuuksia koko ajan, joten seuraa Aitoja makuja -tapahtumakalenteria säännöllisesti.
Jos haluat, että oma tilaisuutesi lisätään kalenteriin, niin laita tiedot paivi.toyli@utu.fi.
Elintarviketeollisuuden vienti, digitaalisuus ja kestävä tulevaisuus -koulutukset ovat käynnissä
Jotpan kilpailuttamia koulutuksia toteutetaan eri organisaatioiden puitteissa eri puolilla Suomea ja verkkovälitteisesti:
- Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla
- Ruokaa vastuullisesti ja kestävästi – vastuullisuuden askeleista ekologisiin ratkaisuihin
- Älyä ja automatiikkaa – Digitalisaatio elintarvikealalla
- Millaista ruokaa sinä söisit? – Innovaatioista kaupalliseen menestykseen
- Iskussa maailmalle -kasvuohjelma
- Tuotekehitystaituri-koulutus
Kannattaa seurata koulutusten osalta toteuttajaorganisaatioiden omaa viestintää.