Uutiset

Julkiset hankinnat haltuun

744Lukenut

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää maakunnallisten yhteistyökumppaneiden kanssa eri puolilla Suomea hankintatreffejä, jotka on tarkoitettu ko. alueen pk-yrityksille ja niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Syyskuussa tavataan

Oulussa Pohjois-Pohjanmaan Lähiruoka- ja hankintatreffit 20.9. klo 14-18. Ohjelmassa mm. asiantuntijoiden tietoiskuja hankintojen toteuttamiesta sekä yritysten ja tuotteiden esittelyä unohtamatta makuelämyksiä. Tervetuloa myös ravintoloiden ja vähittäiskaupan edustajat tutustumaan yrityksiin!

Kuopiossa Pohjois-Savon Laatua ympäristövastuullisuudesta ja asiantuntijatori 24.9. klo 12-16. Ohjelmassa miniseminaari ympäristövastuullisuuden kehittämisestä yrityksissä, minkä jälkeen on mahdollisuus tutustua pohjoissavolaiseen ruoka-alan osaamiseen esittelypisteillä. Tilaisuus on avoin ruokaketjun kaikille toimijoille ml. ravintolat ja tapahtumajärjestäjät.

Mikkelissä Etelä-Savon tilaisuus Mitä Etelä-Savo kuljettaa ja miten? 24.9. klo 13-16. Tilaisuudessa on erinomainen mahdollisuus kuulla julkisten toimijoiden suunnitelmia ja pohtia yhdessä, miten koko maakunnan kuljetukset voidaan varmistaa esim. yhdistämällä erilaisia kuljetuksia. Yrityksille tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden tuoda esille omia ideoita ja palveluja suoraan vaikuttajille.

Marraskuussa

Hyppysellinen toivoa ja tekoja -seminaari Ateria -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 5.11. klo 12.10 – 16.

Lisätietoa http://maaseudunhankinnat.fi/ tapahtumakalenterista