Aamupäivällä klo 10 – 12 keskitytään julkisten keittiöiden lähiruoan käytön aluetaloudellisiin vaikutuksiin, ruokapakkauksiin, viennin porrasaskelmiin, yritysryhmähankkeesta saatuihin kokemuksiin sekä kuullaan yrittäjäpuheenvuorossa Lipasu Oy:n Härtelön tarina ja kokemuksia. Aamupäivän järjestää valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke.
Iltapäivällä klo 13 – 15 julkistetaan Elintarvikealan toimialakatsaus ja toimialabarometri sekä kerrotaan viennin ajankohtaisia kuulumisia. Iltapäivän järjestää TEM Toimialapalvelu.
Tilaisuus on tarkoitettu elintarvikealan ja ruokasektorin toimijoille, yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton ja sitä voi seurata reaaliaikaisesti myös verkossa ja puheenvuorot nauhoitetaan.
Aika 27.11.2019 klo 10 – 15
Paikka Maa- ja metsätalousministeriö, Paja,
Mariankatu 9, Helsinki
Tervetuloa!
Tilaisuuden järjestävät: Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke sekä TEM toimialapalvelut.
Ohjelma täydentyy, seuraa www.aitojamakuja.fi tapahtumakalenteria!